Наслов:

ЛАМБАДА КАКО ДЕДО МРАЗ

КОНЦЕРТ НА КАОМА

Објавено на: 17.02.1990
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 15469 | Страна: 23


Клучни зборови:
осврт Велибор Педевски 1990 Каома Ламбада

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат