Наслов:

БЛУЗ КОНОТАЦИЈА

ПРОЕКТ НА ЕД БЛЕКВЕЛ ВО ЊУЈОРК

Издадено на: 10.02.1990
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 15462 | Страна: 23


Клучни зборови:
1990 блуз Велибор Педевски Ед Блеквел осврт џез

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат