Наслов:

СОВРШЕНИОТ КРАДЕЦ

КОНЦЕРТ НА ТЕРЕНТ Д’АРБИ ВО ЊУЈОРК

Објавено на: 07.01.1990
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 15428 | Страна: 6


Клучни зборови:
осврт Велибор Педевски 1990 Терент Д'Арби

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат