Наслов:

ПРЕГНАНТНО И ОСМИСЛЕНО

РЕЦИТАЛ НА ПИЈАНИСТОТ ФИЛИПО ТРАВИСАН НА ФМУ ВО СКОПЈЕ

Издадено на: 22.12.1989
Автор: Бојан Ортаков
Периодика: Нова Македонија
Број: 15414 | Страна: 11Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат