Наслов:

КВАЛИТЕТНИТЕ МУЗИЧАРИ БЕГААТ ОД СКОПЈЕ

РАЗГОВОР СО ПОВОД: РУМЕН ДИМИТРИЕВ

Издадено на: 25.11.1989
Автор: Христо Петрески
Периодика: Нова Македонија
Број: 15385 | Страна: 10


Клучни зборови:
1989 интервју Румен Димитриев Христо Петрески

Оригинален извадок: