Наслов:

ДЕВАЛВИРАНИ ВРЕДНОСТИ

КОН ОПЕРАТА БРАЗДА ОД БЛАГОЈ ТРАЈКОВ ИЗВЕДБА НА ОПЕРАТА ПРИ МНТ

Издадено на: 01.11.1989
Автор: Веселинка Бабамова
Периодика: Нова Македонија
Број: 15365 | Страна: 10

Програма:
Опера „Бразда“ од Благој Трајков

Клучни зборови:
1989 Благој Трајков Бразда Веселинка Бабамова Дафино вино црвено

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат