Наслов:

НА КРИЛЈАТА НА БЕЛИОТ КОЊ

ЗА ПРАИЗВЕДБАТА НА БРАЗДА НА БЛАГОЈ ТРАЈКОВ ВО РЕЖИЈА НА БРАНКО СТАВРЕВ

Издадено на: 30.10.1989
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 8163 | Страна: 7

Програма:
Музичко-сценско дело „Бразда“ од Благој Трајков

Клучни зборови:
1989 Благој Трајков Бразда Владо Чучков

Оригинален извадок: