Наслов:

СЦЕНСКИ ШОУ

ЗА НАБУКО ОД Ѓ. ВЕРДИ НА МОВ

Издадено на: 30.05.1989
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 8032 | Страна: 12

Програма:
Опера „Набуко“ од Џузепе Верди
Учесници:
Радмила Бакочевиќ, Ирена Зариќ, Корнел Соловастру, Рој Стивенс; диригент: Тадеуш Козловски

Клучни зборови:
1989 Владо Чучков Ирена Зариќ Корнел Соловастру Мајски оперски вечери Набуко Радмила Бакочевиќ Рој Стивенс Тадеуш Козловски Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат