Наслов:

ВОНРЕДЕН КОНЦЕРТЕН НАСТАН


Издадено на: 09.05.1989
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 8014 | Страна: 12

Програма:
Дела од Гранди, Монтеверди, Рубинштајн и Офенбах.
Учесници:
Марија Наумовска - сопран; Анастасија Мухиќ - мецосопран
Забелешка:
Марија Наумовска и Анастасија Мухиќ

Клучни зборови:
1989 Анастасија Мухиќ Владо Чучков Гранди Марија Наумовска Монтеверди Офенбах Рубинштајн

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат