Наслов:

ВО ОЧЕКУВАЊЕ НА ВТОРИОТ ЧИН

ПО КОНЦЕРТОТ НА АСТОРИЈА ВО СКОПЈЕ

Објавено на: 26.03.1989
Автор: В.П.
Периодика: Нова Македонија
Број: 15147 | Страна: 9


Клучни зборови:
Асторија Концерт осврт Велибор Педевски 1989

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат