Наслов:

ШТУРЕЦОТ И МРАВКАТА ВО ОПЕРА


Издадено на: 28.12.1988
Автор: Г.Д.
Периодика: Вечер
Број: 7905 | Страна: 14

Забелешка:
изјава на Сотир Голабоски за операта за деца


нема скениран примерок