Наслов:

ЗУРЛА ПИШТИ ТАПАН ЧУКА

ПО КОНЦЕРТОТ НА МИЗАР ВО СКОПЈЕ

Издадено на: 27.11.1988
Автор: В.Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 15033 | Страна: 9

Забелешка:
концерт во Дом на млади

Клучни зборови:
1988 Велибор Педевски Мизар осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат