Наслов:

БЕЗ БЛЕСОК И НАБОЈ


Објавено на: 22.11.1988
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 7876 | Страна: 10

Програма:
Опера „Љубовен напиток“ од Гаетано Доницети
Учесници:
Славица Петровска, Горан Диновски, Слободан Цветичанин, Бранислав Стевановиќ; диригент: Фимчо Муратовски
Забелешка:
Љубивен напиток, Доницети

Клучни зборови:
Гаетано Доницети Фимчо Муратовски Љубовен напиток Слободан Цветичанин 1988 Бранислав Стевановиќ Горан Диновски Славица Петровска Владо Чучков

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат