Наслов:

25 ГОДИНИ ТМСЈ – ОПАТИЈА

25 ГОДИНИ ТРИБИНА НА ЈУГОСЛОВЕНСКОТО МУЗИЧКО ТВОРЕШТВО

Објавено на: 16.11.1988
Автор: Веселинка Бабамова
Периодика: Македонско радио - Трета Програма

Забелешка:
25 ГОДИНИ ТРИБИНА НА ЈУГОСЛОВЕНСКОТО МУЗИЧКО ТВОРЕШТВО

Клучни зборови:
1988 Веселинка Бабамова Македонско радио

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат