Наслов:

МОЖЕ ЛИ ПОИНАКУ?

КОНЦЕРТИТЕ И ГРАДОТ.

Објавено на: 11.11.1988
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 7867 | Страна: 12

Забелешка:
анализа

Клучни зборови:
Владо Чучков 1988 анализа

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат