Наслов:

АСТОРИЈА ЧИН ПРВ

МАКЕДОНСКА РОК СЦЕНА

Издадено на: 06.11.1988
Автор: О.Б.
Периодика: Нова Македонија
Број: 15012 | Страна: 9

Забелешка:
рецензија за албум Чин прв од Асторија


нема скениран примерок