Наслов:

ОСВЕЖИТЕЛНИ МИГОВИ

КОНЦЕРТ НА ТРИОТО ШПАТО

Издадено на: 25.09.1988
Автор: О. Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 14970 | Страна: 9


Клучни зборови:
1988 Оливер Белопета џез музика Шпато

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат