Наслов:

ВТОР ЈОВАН ДАМАСКИН ВО МУЗИКАТА

ЗА ЛИЧНОСТА И ДЕЈНОСТА НА ЈОВАН КУКУЗЕЛ III

Објавено на: 17.08.1988
Автор: д-р Бранко Панов
Периодика: Нова Македонија
Број: 14931 | Страна: 10


Клучни зборови:
Јован Кукузел 1988 Бранко Панов Јован Дамаскин осврт

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат