Наслов:

НАЈУГЛЕДНА КУЛТУРНА ЛИЧНОСТ ВО ВИЗАНТИЈА

За личноста и дејноста на Јован Кукузел I

Издадено на: 13.08.1988
Автор: д-р Бранко Панов
Периодика: Нова Македонија
Број: 14927 | Страна: 5


Клучни зборови:
1988 Бранко Панов Јован Кукузел Јосиф Чешмеџиев осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат