Наслов:

ВКЛУЧУВАЊЕ ВО КАТАЛОГОТ НА УНЕСКО

ВО ПРЕСРЕТ НА ГОДИНАШНАВА СТРУШКА МУЗИЧКА ЕСЕН. РАЗГОВОР СО Д-Р СОТИР ГОЛАБОВСКИ

Издадено на: 13.08.1988
Автор: Наум Бајо
Периодика: Нова Македонија
Број: 14927 | Страна: 6


Клучни зборови:
1988 интервју Наум Бајо Сотир Голабовски Струшка музичка есен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат