Наслов:

МОЈАТА ВТОРА ТАТКОВИНА

ПО ВЕСТА ЗА СМРТТА НА АНДРЕ НАВАРА

Издадено на: 06.08.1988
Автор: Душка Тасевска
Периодика: Нова Македонија
Број: 14920 | Страна: 6


Клучни зборови:
1988 Андре Навара Душка Тасевска осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат