Наслов:

КОМЕРЦИЈАЛНИ НОТИ

ПО СПЛИТ 88

Издадено на: 13.07.1988
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14896 | Страна: 10


Клучни зборови:
1988 Костадин Костадиновски Оливер Драгојевиќ осврт Тереза Кесовија фестивал Сплит 88

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат