Наслов:

БЕЗВРЕДНА ПЛАСТИКА

ДОМАШНА ДИСКОГРАФИЈА

Издадено на: 19.06.1988
Автор: В.П.
Периодика: Нова Македонија
Број: 14872 | Страна: 9

Забелешка:
рецензија за нови албуми на Фит, Мизар, Александар Македонски

Клучни зборови:
1988 Александар Македонски Велибор Педевски дискографија Мизар рецензија Фит

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат