Наслов:

ПРЕД ВРАТИТЕ НА БЕРКЛИ


Издадено на: 18.06.1988
Автор: Гордана Добревска
Периодика: Вечер
Број: 7742 | Страна: 12

Забелешка:
интервју со Тони Китановски

Клучни зборови:
1988 Гордана Добревска интервју Тони Китановски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат