Наслов:

ВИСОКИ ПЕЈАЧКИ ДОСТРЕЛИ


Издадено на: 30.05.1988
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 7725 | Страна: 7

Програма:
Опера „Набуко“ од Џузепе Верди
Учесници:
Андреас Ферстер, Хајнц Клаус Екер, Марион Маеролберсле, Анастасија Димитрова, Никола Гагов; диригент: Фридрих Плаер
Забелешка:
Набуко, МОВ

Клучни зборови:
1988 Анастасија Димитрова Андреас Ферстер Владо Чучков Марион Маеролберсле Набуко Никола Гагов Фридрих Плаер Хајнц Клаус Екер Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат