Наслов:

ДЕБИТАНТСКИОТ АЛБУМ НА МИЗАР ЗЛАТНО СОНЦЕ

ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕСЛУШАВМЕ ЗА ВАС

Издадено на: 29.05.1988
Автор: В. Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14851 | Страна: 9


Клучни зборови:
1988 Велибор Педевски Златно сонце Мизар рецензија

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат