Наслов:

БЛЕСКАВА ПЕЈАЧКА СЕАНСА


Издадено на: 18.05.1988
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 7715 | Страна: 15

Програма:
Соло песни од Паизиело, Скарлати, Шуберт, Шуман, Брамс, Скаловски, Прокопиев, Цанев и Вл. Николовски.
Учесници:
Благоја Николовски - тенор; пијано придружба: Јагода Треневска
Забелешка:
јубилеен концер на Благоја Николовски

Клучни зборови:
1988 Благоја Николовски Брамс Владо Чучков Јагода Треневска Николовски Паизиело Прокопиев Скаловски Скарлати Цанев Шуберт Шуман

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат