Наслов:

БРАЗИЛСКО ФИНАЛЕ

ЏЕЗ: ХЕРМЕТО ПАСКОАЛ ВО НИНБЕРГ

Издадено на: 15.05.1988
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 14837 | Страна: 9


Клучни зборови:
1988 Оливер Белопета Хермето Паскоал џез фестивал во Нирнберг

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат