Наслов:

ВАЖНО ДЕКА СЕ Е МУЗИКА


Издадено на: 06.05.1988
Автор: С. Ѓ.
Периодика: Нова Македонија
Број: 14828 | Страна: 10

Забелешка:
20 години Јасминка Чакар, интервју

Клучни зборови:
1988 интервју Јасминка Чакар

Оригинален извадок: