Наслов:

СУПТИЛНО СВИРЕЊЕ

ТРИО МУЗИКА ДА КАМЕРА

Издадено на: 15.04.1988
Автор: Бојан Ортаков
Периодика: Нова Македонија
Број: 14809 | Страна: 10

Програма:
Дивертименто во B-dur и Трио во G-dur од Волфганг Амадеус Моцарт и Трио во G-dur од Јозеф Хајдн.
Учесници:
Трио „Музика да камера“, Србија

Клучни зборови:
1988 Бојан Ортаков Волфганг Амадеус Моцарт Дивертименто во B-dur Јозеф Хајдн Музика да камера Трио во G-dur

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат