Наслов:

ЕФИКАСНО… СИГУРНО…

ЗА КОНЦЕРТОТ НА ИШТВАН ВАРГА-ВИОЛОНЧЕЛО, ПИЈАНО ПРИДРУЖБА РЕНАТА ХИЛ

Издадено на: 12.04.1988
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 7685 | Страна: 13

Програма:
Варијации на тема од Хендловиот „Јуда Макабејски“ и Соната оп. 69 бр. 3 од Лудвиг ван Бетовен и Суита оп. 131 бр. 3 од Макс Регер.
Учесници:
Иштван Варга - виолончело; пијано придружба: Рената Хил

Клучни зборови:
1988 Варијации на тема од Хендловиот Јуда Макабејски Владо Чучков Иштван Варга Лудвиг ван Бетовен Макс Регер Рената Хил Соната оп. 69 бр. 3 Суита оп. 131 бр. 3

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат