Наслов:

…СЕПАК СЕ ДВИЖИ

КОНЦЕРТ НА МИЗАР ВО БЕЛГРАД

Објавено на: 03.04.1988
Автор: В.П.
Периодика: Нова Македонија
Број: 14797 | Страна: 9

Забелешка:
рецензија за концерт на Мизар во Дом на млади Белград

Клучни зборови:
1988 Миладојка јунид Мизар рецензија

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат