Наслов:

ТАЈНАТА НА СЕДУМЧЛЕНИОТ СЕКСТЕТ

ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ ВО БУРГХАУЗЕН (СР ГЕРМАНИЈА)

Издадено на: 03.04.1988
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14797 | Страна: 9


Клучни зборови:
1988 Бургхаузен Велибор Педевски Џез фестивал

Оригинален извадок: