Наслов:

МУЗИЦИРАЊЕ СО МЛАДИТЕ ОД СВЕТОТ


Издадено на: 23.03.1988
Автор: Б. Јовановска
Периодика: Нова Македонија
Број: 14786 | Страна: 11

Забелешка:
интервју со Ганка Цветанова

Клучни зборови:
1988 Ганка Цветанова интервју Јовановска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат