Наслов:

НЕПРЕМОСТЛИВО СТУДЕНИЛО

КОН КОНЦЕРТОТ НА ФРНИЧР

Објавено на: 13.03.1988
Автор: О.Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 14776 | Страна: 9

Забелешка:
рецензија за концертот на Фрничр во Дом на млади

Клучни зборови:
Оливер Белопета 1988 Фрничр

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат