Наслов:

ТЕХНИКАТА НЕ Е ДОВОЛНА

ПО КОНЦЕРТОТ НА МИШЕЛ ПЕТРУЧИЈАНИ

Објавено на: 28.02.1988
Автор: О.Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 14762 | Страна: 9


Клучни зборови:
џез музика интервју Оливер Белопета 1988 Мишел Петручијани

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат