Наслов:

ЧУДЕСНА ФЛЕЈТА ВО НЕЖНИ РАЦЕ


Издадено на: 27.02.1988
Автор: Г. Добревска
Периодика: Вечер
Број: 7647 | Страна: 13

Забелешка:
интервју со Зорица Миленковиќ

Клучни зборови:
1988 Добревска Зорица Миленковиќ интервју

Оригинален извадок: