Наслов:

КАДЕ Е МЕСТОТО НА МУЗИЧКОТО ТВОРЕШТВО …

По повод конкурсот на Тетовски хорски одзиви

Објавено на: 26.02.1988
Автор: Димче Николески
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Забелешка:
По повод конкурсот на Тетовски хорски одзиви

Клучни зборови:
Тетовски хорски одзиви Димче Николески 1988 Македонско радио - Радио Скопје Миодраг Анџелковиќ Властимир Николовски Михајло Николовски Драган Шуплевски Александар Џамбазов Стојан Стојков Запро Запров

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат