Наслов:

ТВОРЕШТВО ПОСВЕТЕНО НА СЛОБОДАТА

ВЧЕРА ВО СКОПЈЕ ПОЧИНА ПЕТРЕ БОГДАНОВ-КОЧКО

Издадено на: 23.02.1988
Автор: /
Периодика: Вечер
Број: 7643 | Страна: 14

Забелешка:
биографија за Кочко, изјави од композитори

Клучни зборови:
1988 Властимир Николовски Драгослав Ортаков Петре Богданов Кочко Ристо Аврамовски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат