Наслов:

НАЈТЕШКО Е ДА СЕ СВИРИ ДОМА


Издадено на: 18.02.1988
Автор: Б.Јовановска
Периодика: Нова Македонија
Број: 14752 | Страна: 10

Забелешка:
интервју со Стела Слејанска

Клучни зборови:
1988 интервју Јовановска Стела Слејанска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат