Наслов:

БЛЕДА КОПИЈА

ЈОАКИМ КИН ВО БЕЛГРАД

Издадено на: 14.02.1988
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14748 | Страна: 9

Програма:
Џез музика
Учесници:
Јоаким Кин - пијано, Германија

Клучни зборови:
1988 Велибор Педевски Јоаким Кин џез музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат