Наслов:

ДОМИНАНТНИТЕ ВЕЛАТ ЗБОГУМ

ШТО ТОЛКУ ГО ОГОРЧИ Д-Р ТОМА ПРОШЕВ ВО ОПЕРАТА НА МНТ?

Издадено на: 05.12.1987
Автор: Цветанка Зојчевска
Периодика: Вечер
Број: 7577 | Страна: 13


Клучни зборови:
1987 интервју МНТ Тома Прошев Цветанка Зојчевска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат