Наслов:

ДОЈДОВ ДА РАБОТАМ

СРЕДБА СО ТАДЕУШ КОЗЛОВСКИ, НОВ ДИРИГЕНТ ВО ОПЕРАТА НА МНТ

Издадено на: 26.11.1987
Автор: Ц. Зојчевска
Периодика: Вечер
Број: 7570 | Страна: 15

Забелешка:
интервју

Клучни зборови:
1987 интервју Опера на МНТ Тадеуш Козловски Цветанка Зојчевска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат