Наслов:

НЕАТРАКТИВЕН ЈАВЕН НАСТАП

ЗА КОНЦЕРТОТ НА ТАНЦОВИОТ ОРКЕСТАР НА РТВ - СКОПЈЕ, ДИРИГЕНТИ ВОИСЛАВ СИМИЌ И АЛЕКСАНДА ЏАМБАЗОВ

Објавено на: 24.11.1987
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 7568 | Страна: 15

Учесници:
Танцов оркестар на РТВ, Скопје; диригенти: Воислав Симиќ и Александар Џамбазов

Клучни зборови:
Владо Чучков Воислав Симиќ Александар Џамбазов 1987 Танцов оркестар на РТВ Радојка Шверко

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат