Наслов:

ВОЛШЕБСТВО НА ХАРМОЛОДИКОТ

ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ ВО ЦИРИХ

Издадено на: 15.11.1987
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14662 | Страна: 9


Клучни зборови:
1987 Велибор Педевски осврт Цирих Џез фестивал

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат