Наслов:

УСПЕШНА ОБНОВА


Издадено на: 13.10.1987
Автор: Б. Ортаков
Периодика: Нова Македонија
Број: 14629 | Страна: 7

Програма:
Опера „Боеми“ од Џакомо Пучини
Учесници:
Искра Божиновска, Мира Бунарџиева, Никола Гагов, Кире Лијаковски, Илија Црвенов, Бранислав Попгеоргиев; диригент: Душан Миладиновиќ, Србија
Забелешка:
Боеми МНТ

Клучни зборови:
1987 Боеми Бојан Ортаков Бранислав Попгеоргиев Душан Миладиновиќ Илија Црвенов Искра Божиновска Кире Лијаковски Мира Бунарџиева Никола Гагов Џакомо Пучини

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат