Наслов:

НИЗ ТАЈНИТЕ НА МУЗИЧКОТО МИНАТО


Издадено на: 13.10.1987
Автор: /
Периодика: Нова Македонија
Број: 14629 | Страна: 7

Забелешка:
интервју со Сотир Голабовски

Клучни зборови:
1987 интервју Сотир Голабовски Струшка музичка есен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат