Наслов:

ПЕАЧКА И СЦЕНСКА СУГЕСТИВНОСТ


Издадено на: 03.10.1987
Автор: Бојан Ортаков
Периодика: Нова Македонија
Број: 14619 | Страна: 7

Програма:
Опера „Тоска“ од Џакомо Пучини
Учесници:
Венета Јанева-Ивелиќ, Стојан Стојанов, Радован Фердинанд; диригент: Владимир Бениќ
Забелешка:
Тоска, Пучини, МНТ

Клучни зборови:
1987 Бојан Ортаков Венета Јанева-Ивелиќ Владимир Бениќ Радован Фердинанд Стојан Стојанов Тоска Џакомо Пучини

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат