Наслов:

КОНЕЧНО ВО ДОМАШНОТО ГНЕЗДО


Издадено на: 26.07.1987
Автор: В. Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14550 | Страна: 10

Забелешка:
интервју со Милан Младеновиќ, ЕКВ

Клучни зборови:
1987 Екатерина Велика интервју Милан Младеновиќ Педевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат