Наслов:

ДАРБАТА ПОТЕМНУВА БЕЗ ПОДДРШКА

РАЗГОВОР СО ПОВОД: БЛАГОЈА НИКОЛОВСКИ

Издадено на: 25.07.1987
Автор: Д. Пејчиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14549 | Страна: 7


Клучни зборови:
1987 Благоја Николовски интервју Пејчиновски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат